Filosofien bag Sherpa

Vi kan alle komme til at løbe for stærkt og sige ja til for meget! Og når vi står midt i det, med fri adgang til udvalgsrapporter, analyser og lovgivning inden for både social, sundhed og beskæftigelse, synes jeg, det er vanskeligt at række ud efter præcist den paragraf eller tilbud, der kan føre os tilbage til et liv med arbejde og livsglæde.

Det er de færreste, som går gennem et helt liv forskånet for livskriser og perioder med psykisk sårbarhed. Sådan er det, og det er okay. Vejen tilbage kan dog være en tornet sti, hvis ikke den fornødne hjælp står til rådighed. Her er der nemlig behov for en topprofessionel hånd, der kan bistå med at generobre det tabte og komme tilbage på sporet. Det er præcis derfor, Sherpa blev stiftet!

Filosofien bag Sherpa går i al sin enkelthed ud på at understøtte brugerens ønske om at komme tilbage i arbejde eller uddannelse. At anerkende de ting, som skaber uro i tilværelsen og tilbyde en professionel hjælp til at få struktur på den hverdag, som er faldet sammen. At lytte, være nysgerrig og hjælpe med at afklare hvad brugerne kan og vil, så vi i fællesskab kan lægge attraktive planer og sikre den løbende justering. Og endeligt at sammensætte fagligheder med indgående systemkendskab både inden for social, sundhed, psykiatrien og beskæftigelse.