Et godt liv

Du er ikke det første menneske, som vi hjælper med få et bedre liv, at få et job eller at få en uddannelse. Men du er den første DIG, vi hjælper. Og det glæder vi os til.

I et Sherpa-forløb begynder vi med at forstå hvem du er, hvordan dit liv ser ud og hvor du gerne vil ende henne. I Sherpa ved vi, at du lever, tænker og føler hele tiden. Derfor er vi også klar til at hjælpe dig hele tiden. Vi kan ikke love at vi er der for dig hele tiden. Men vi er der altid for dig: Din mentor er kun et opkald væk og vil gerne hjælpe dig med at leve livet.

Det siger vi, fordi vi alle sammen i Sherpa har arbejdet med mennesker som dig før. Vi arbejder ud fra den verden du ser og lever i, når det handler om at komme tilbage til job eller uddannelse. Vi har fokus på dig, på dit liv og på dine drømme og håb. Alt det skal og vil vi hjælpe dig med at få indfriet.

Vi ved også, at du nogle gange tror for lidt om og på dig selv. Vi tror på, at du godt kan, med den rigtige hjælp. Det er vores opgave sammen at finde den hjælp, der kan hjælpe dig til at være den du er.