Det får du hos Sherpa

Du har ret til at vide, hvad du går ind til, og til hvad du kan forvente af os.

Hos Sherpa får du et forløb, som er unikt. Det siger vi, fordi vi ikke har et fastlagt program, som du skal igennem – der er ikke et skema eller opgaver, som du skal bestå.

Vi arbejder i stedet ud fra en handlingsplan, som vi sammen gør til helt din egen. Planen tager udgangspunkt i, hvem du er, hvordan dit liv er sammensat og hvad du gerne vil arbejde med. Herefter lægger vi detaljeret plan for at komme i mål, som vi løbende kan justere.

Vi ved, at det ikke altid er let. Derfor får du to mennesker fra Sherpa til at hjælpe dig; en karriererådgiver, der hjælper dig med at finde interessante job- eller uddannelsesmuligheder, og en mentor der hjælper med alt det, der kan gøre det svært at forfølge de muligheder for job eller uddannelse.

Sherpas metode er velfunderet og udviklet gennem forskning med det formål at hjælpe mennesker, der lever med psykisk sårbarhed, med at komme tilbage i job eller uddannelse.

Vi har allerede hjulpet 700 mennesker som dig i Region Hovedstadens Psykiatri og fra 25 af landets kommuner. Vi har gennem tiden fået henvisninger fra både jobcentre, læger, virksomheder, psykologer og psykiatere.

Vi gør os umage hver gang, og vi glæder os til at være et godt følgeskab.