Brugere siger

 

Karoline: Jurastuderende få måneder efter udskrivelse fra psykiatrisk skadestue

“Jeg tror sagtens, at jeg kunne have startet på studiet uden min mentor, men jeg er ikke sikker på, at jeg ville have gennemført. Jeg vil ønske for andre i den situation, at de får muligheden, så de ikke bliver fanget derhjemme og ikke kommer i gang, for det hjælper at komme ud på arbejdsmarkedet eller i uddannelse, det gør det.”
Læs hele Karolines historie her.

Margrethe: Fra førtidspension til fleksjob

“Der blev lavet et CV til mig, og ret kort tid efter begyndte jeg selv at gå ud med ansøgninger. Jeg fik min selvsikkerhed tilbage, og jeg blev mere og mere glad for livet. Jeg syntes, alting var så rart, og da mine børn selv ramlede ind i en depression, klarede jeg det, fordi jeg kunne få råd fra mentoren.”
Læs hele Margrethes historie her.

Sofie: Lærte at mestre hverdagen

“En succes for mig er ikke længere, hvor mange timer jeg kan arbejde, men i stedet, at jeg er glad og kan være noget for min familie og mig selv, og at jeg kan arbejde det, som jeg kan. Jeg lærer hele tiden at navigere i mit liv, og jeg kommer nok til at skulle lære resten af livet. Men underligt nok har jeg det bedre nu, end før jeg blev syg, fordi nu er jeg nødt til at passe på mig selv og agere herefter.”
Læs hele Sofies historie her.

Video: Sherpa hjalp mig igennem min depression 

Mie Nyvang fortæller om, hvordan hun fik hjælp til at komme igennem en depression og finde tilbage til arbejdsmarkedet. Mentor Annette Guhle medvirker også i videoen, hvor hun fortæller om Sherpas metodiske tilgang.