Inspirationsmøde: Hvordan rammer angst og depression pensionsselskaberne?

Sherpa inviterer til inspirationsmøde torsdag d. 26. maj kl. 14.00-16.00

Angst og depression er blandt de sygdomme, der oftest sender http://www.cialisgeneriquefr24.com/cialis-5mg-sans-ordonnance/ danskerne ud af arbejdsmarkedet. Det er hårdt for den enkelte, og det er dyrt for samfundet. Men hvad skal der til for, at flere med en psykisk sårbarhed fastholder tilknytningen til arbejdsmarkedet? Hvad kan pensionsselskaberne gøre for at tilpasse sig den nye virkelighed? Og hvad er risikoen ved at lade være?

Sherpa inviterer til inspirationsmøde om udviklingstendenserne i de nye folkesygdomme angst og depression, og hvad udviklingen betyder for pensionsselskaberne.

Tid og sted
Inspirationsmødet afholdes torsdag den 26. maj, kl. 14-16 i Sherpas lokaler på Vesterbrogade 35, 3. sal, 1620 København V. Deltagelse er gratis.

Oplægsholdere

  • Jan Sørensen, sundhedsøkonom og professor ved Syddansk Universitet og med mange cialis uk års erfaring med analyse og evaluering af indsatser til forebyggelse, behandling og rehabilitering af en lang række sygdomme. Jan Sørensen deltog i arbejdet med Sundhedsstyrelsens rapport Sygdomsbyrden i Danmark (oktober 2015) og vil præsentere hovedkonklusionerne fra rapporten. Herunder hvor mange danskere rammes af angst og depression, hvad er udviklingstendenserne, hvilken betydning har det for arbejdsmarkedet, og hvad koster det samfundet?
  • Jørgen Leschly Thorsted, partner i Dansk Firmapension og med mange års erfaring i rådgivning om pensionsordninger, sundhedsforsikringer og sundhedsprogrammer forklarer, hvad den nye virkelighed betyder for pensionsselskaberne. Herunder hvordan kan pensionsselskaberne sikre sig i forhold til de nye folkesygdomme, og hvad er risikoen ved ikke at tilpasse sig de nye vilkår?

Tilmelding
Tilmelding kan ske ved at sende en mail til info@team-sherpa.dk. Husk at oplyse navn, virksomhed, mail, og hvor mange I kommer.

Af hensyn til mødeplanlægningen skal vi bede om tilmelding senest mandag den 16. maj.

Spørgsmål til inspirationsmødet
Send en mail til Mette Skouboe på ms@team-sherpa.dk eller ring på tlf. 24 29 81 69.