Inspirationsmøde: Amerikanske erfaringer med recovery – Når målet er arbejde

 

Sherpa inviterer til inspirationsmøde tirsdag d. 21. juni kl. 14.00-15.30

At komme videre i livet trods en psykisk sygdom foregår over tid. Tid til behandling af sygdommen, tid til at komme ordentligt tilbage til en så normal hverdag som muligt og tid til at bringe familien med i billedet. Så hvad gør man, når tid er en mangelvare? Når tid til recovery i den psykiatriske behandling møder den sociale, familiære og ikke mindst arbejdslivets ”krav verden” – og hvordan kan de forskellige verdener forenes

Klinisk professor på Columbia Universitet Helle Thorning gæster Danmark i juni 2016. I den forbindelse inviterer Sherpa til inspirationsmøde, hvor Helle Thorning vil fortælle om, hvordan Center for Practice Innovations (CPI) arbejder med recovery, og hvad recovery-tilgangen betyder for den enkeltes evne til at vende tilbage til en så normal hverdag som muligt med job, uddannelse, familie og fritid.

Helle Thorning vil bl.a. komme ind på, hvad tværfagligheden betyder for recovery-processen og vigtigheden af at inddrage borgerens pårørende i hele forløbet.

Tid og sted
Inspirationsmødet afholdes tirsdag den 21. juni, kl. 14-15.30 i Sherpas lokaler på Vesterbrogade 35, 3. sal, 1620 København V.

Deltagelse er gratis.

Oplægget er på dansk.

Tilmelding
Kan ske ved at sende en mail til info@team-sherpa.dk. Husk at oplyse navn, virksomhed, mail, og hvor mange I kommer.

Vi har et begrænset antal pladser til dette inspirationsmøde. Pladserne vil derfor blive fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Helle Thorning box

 

 

 

 

 

Spørgsmål til inspirationsmødet?
Send en mail til Mette Skouboe på ms@team-sherpa.dk eller ring på tlf. 24 29 81 69.